Les confessions…

El veí de dalt després d'haver-me fet un regalet de nadal que hem va agradar molt abans d'anar-se'n a l'Empordà ara ja hem mana feina… Ais! Ais veinet!

Doncs això va d'un meme on s'han d'escriure 5 coses que no hagi dit mai al bloc. Les 5 confessions.

Començo per la primera confessió: aquest serà l'últim, últim post a bloc.cat. Tants de problemes, tantes vegades sense postejar, tants cops borrant-me la meitat del codi html o el post… Ho enyoraré tan! :'(

Així que senyor veí de dalt, es tot un honor dedicar-li l'últim post de  Records ben plens de colors ben vius a bloc.cat.

Com alguns ja sabeu, em trasllado a blogspot. La nova adreça aquí. Per cert, segueixo amb els records (i Daggio, seguiré plorant sang, no et preocupis xDD), A veure si em segueixen donant per una llarga temporada xD

Segona confessió:  no us he dit mai el meu nom. Així que aquí va. En realitat em dic Núria! Algú s'ho pensava? Doncs aixó que yrun ve de núri al revés i amb la y per ser diferent de les altres, a les altres núries, es clar! xD

Tercera: Vaig comença aquest bloc sola, amb total secret, nick nou, sense explicar massa de mi, i només descriure els sentiments. Abans aquest bloc es deia Records Buits… potser alú ho recordarà, o no… Bé, la cosa es que com sempre, tot es va posant al seu lloc i els records evolucionen, les paraules també i els sentiments i ara sóc la viva i espontànea núria de sempre! I clar, tb cal dir que ara més qui menys algú dels del meu cercle coneix el bloc i tb alguns que m'agradaria que no el sabessin pas…

Penúltima confessió: S'està possant difícil la cosa… Sóc molt maniàtica amb l'ordre de les coses de la meva habitació. Cada cosa que poso a d'estar a un lloc determinat i amb el mateix angle, sinó em poso molt nerviosa. L'habitació sempre me l'he de netejar jo sinó sempre m'acabo barallant amb algú per l'ordre de les coses. Però, en contradicció, com tots els mals s'apeguen (que és diu a Tortosa xD) doncs que a la resi tothom ho tenia tot molt desordenat i ara m'estic tornant un poc deixada (mal rotllo, no hi ha terme mig xD).

Última confessió: Com no sé que més dir us la deixo a vosaltres. Què voleu que us confessi? (no us passeu molt eh? ¬¬) Deixeu comentaris! És per una bona causa i poder acabar el meme! xD

I ara…

Li passo el meme a la Fraggle i en Brioxet que m'en van passar un! i a L'Anna Tarambana perquè em va fer 2 capsaleres molt maques! ;P

Així que Alepsi, Daggio I Propde40 us salveu! Principalment pq l'Alepsi ja l'ha fet i els altres xk ja els hi vaig passar el famós mymy qye es va extendre per tota la blocosfera! Ara que si voleu dons a fer-lo! xD 

Ah! I recordeu! Ens veiem a http://yrun86.blogspot.com!

Adéu! ;P 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Les confessions…

 1. Fraggle diu:

  jajajajaja
  ja ens ha tocat pero encantada que ens passis memes wapissima!!
  jo ja sospitava que els trets anaven per Nuria pero no em volia aventurar gaire!!

  per cert, ja m’he memoritzat el teu nou blog!
  VISCA BLOGSPOT jijiji

  petons reina

  Laia / Fraggle

 2. Alepsi diu:

  Ho veus com te n’has sortit bé!!!!!???? xDDDDDDD

  Vaja, doncs ens veiem a blogger aviat!!! 😉

 3. Núria, tot i que sempre seràs la Yrun per nosaltres.
  Em sento plenament honorat de ser el receptor del teu darrer post de bloc.cat (em sembla que el vaixell fa aigües i tots els mariners esteu salpant al blogspot!). Benvinguda. I veus, ja sé alguna cosa més de tu (i vosaltres de mi; i ells/elles dels altres). Com que em sento culpable de posar-te en el tràngol…i perquè acabis el meme, digues: quin és el paisatge de la teva vida?

 4. Azriel diu:

  Hmmm doncs si, ja m’ho pensava que et deies nuri… no estava gaire amagat eh? bé, benvinguda al blogger, a veure si et dona menys mal de caps!!

 5. Pd40 diu:

  Lo del nom ho havia sospitat. I l’última confessió? mmmm, ara no se m’acut, em guardo la pregunta per si algun dia ens veiem en alguna trobada, val?
  Un petó, Yrun!! Canvio l’enllaç!

 6. Traidora! Blogspot es una casa de barrets!!

 7. CHI 1″ Ceramic Hair Styling Iron Straightener FAROUK Model:10300
  $71.00 $50.00
  Save: 30% off
  • CHI Hair Straighteners limited edition pink camo collection ceramic flat iron will give you silky smooth hair

  • Versatile all-in-one ergonomic design is featured in this professional salon model hair care beauty product

  • Create silky, shiny hair instantly with this versatile flat iron

  • Flash quick heating, swivel cord

  • Straighten, flip, bend or curl

  • Free pink camouflage storage bag included
  http://www.ghdprincess.com/

Els comentaris estan tancats.