La corba de la felicitat (vol. 2)

* si vas perdut llegeixte aquest post.

Fa tres dies que no bec birra. Crec que m'ha baixat una mica el volum de la panxa. Una setmana més i tornaré a estar com un figurín! xDDD

Air vaig començar dieta sana. Tot un fracás. En seriu. Vaig dinar una amanida i dspres la carn (normal). A ma germana se li acudeix posar-s'hi patates a la carn. I jo argggh! Tb en vull. No yrun, no. Pensa amb la corba. MEnjem la carn insípida que esta feta a la planxa. Postres. No, mama. No! Pensa amb el règim. Ah si! Doncs jo em vaig a menjar uns bombonets. CAgun! Jo agafada a un kiwi desesperadament miran com les altres li fotien als turrons i bombons.
No em vaig puguer aguantar i em vaig menjar un parell de kuadradets de xuculata. Però bé, acostumada a menjar-me'n quatre o més… (ejem… sí u reconec! Després de dinar sempre!)

Per la tarda tenia una gana que em moria… Jo! Acostumada a farta aquests dies i avui una simple amanida. Així que a mitja tarda em vaig fer un cafe amb llet (amb numés un subret de sucre) i bé, que em va calmar una mica però per moments…
Tot s'ha de dir que tota la tarda em portaven temptan de beure cervesa però jo res! Fa 3 dies que no en bec (els tinc comptats i tot xD) i ahir començant el règim doncs encara més motiu! 

Però a la nit em moria de gana! De no berenar i de dinar una simple amanideta i els altres canalons! Toma! Quin sufriment! I no me'ls podia treure de lcap els canalons. I au! Vaig arriba a casa i veig damun la taula de la cuina un troç de pizza i no em vaig poder aguantar. Seguia tenin gana i allà aguantan-me com podia pensant amb el cogombre que soparia… PErò res de cogombres. No em vaig poguer resistir. El meu pare es va posar a tallar pernil i jo guan veig pernil se me'n van els ulls darrera.

Conclusió, de mument numés faig el règim a dinar. A veure si avui tinc sort i no fan res bo per sopar, perquè amb la gana que tinc per sopar…

Però amb tot això m'ha baixat la panxa (bona senyal). Així vol dir que era de la birra si (mala senyal). Em quedare sense voll damms una bona temporada… Ais! Una s'ha de sacrificar tan… xD

Doncs res, que potser sí que escric més i apuro bloc.cat fins que em mudi. Tinc més coses que explicar de la corba de la felicitat. Que em queda el menú de di d'any! Que a sobre l'he de preparar jo perquè sóc la que sé cuinar més de la colla (cla, tot són nois i la majoria no han sortit de casa… xD)[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: La corba de la felicitat (vol. 2)

 1. gemminola diu:

  Jajajajaja costa fer bondat aquests dies… Però bé, que tampoc et cal massa a tu, jo passo de fer bondat ni dietes fins que passi reis que el rosco jo me’l vull menjar a gustet xD xD I després, dieta no en faré, però si una mica de bondat, més que res per netejar toxínes que hagi anat acumulant dels atracons nadalencs! 😛
  Lo de les voll damms…. Diuen que la cibada va bé pel cabell i les ungles! xD

 2. Azriel diu:

  Aix yrun que em fas patir!! si la corva de la felicitat denota FELICITAT no has de lluitar contra ella! que no t’agrada ser feliç? només pensa amb les calories que porten els cubates i amb els que ten fotras x cap d’any… no val la pena fer règim!!

 3. adagio diu:

  bua k surealista ! xDDD ets una crack! no mho crec! i els trifassic???

 4. Marina diu:

  Jo no em preocuparia gaire per la corba de felicitat ara. intentar fer regim en plena epoca de menjars es impossible! millor deixar-ho per quan s’acabin les festes.
  (aqui que he sonat com una gran experta.. no he fet un regim en la vida! , pero el comentari ha qedat molt be 😉 )

 5. Fraggle diu:

  Has pensat fer abdominals? el fet de deixar la cervesa ja fa molt pero si amagues panxa les 24 hores, tb treballes la panxa (truco del meu entrenador personal a qui m’estimo molt).
  jo des que vaig deixar la coca cola i el fuet, que em vaig desinflar molt!
  yrun, wapa, lo millor per recuperar-te es deixar la birra i beure-la en ocasions especials! com jo per exemple la celebracio del meu cumple jjajajajajajajaja

 6. CHI 1″ Ceramic Hair Styling Iron Straightener FAROUK Model:10300
  $71.00 $50.00
  Save: 30% off
  • CHI Hair Straighteners limited edition pink camo collection ceramic flat iron will give you silky smooth hair

  • Versatile all-in-one ergonomic design is featured in this professional salon model hair care beauty product

  • Create silky, shiny hair instantly with this versatile flat iron

  • Flash quick heating, swivel cord

  • Straighten, flip, bend or curl

  • Free pink camouflage storage bag included
  http://www.ghdprincess.com/

Els comentaris estan tancats.