Somni friki

L'altre dia vaig tenir un malson. Però un malson molt molt friki i dibertit. Buenu, en el seu moment em va fer por però ara quan hi penso em trenco la caixa xD

Resulta k jo anava sola per un carrer solitari un bon matí. I vaig veure un cotxe tunning que em va crida l'atenció (cosa extranya en mi xD). Era tot negre amb unes lletres rojes. Les lletres posaven el nom d'una antiga amiga (diguem-li aixis) i quan vaig veure de qui es tractava doncs vaig pirar correns per no trobar-la.

Massa tard. Ja la tenia darrere cridan dient que m'havia reconegut. I jo pam! Em giro de cop com si no l'hagués vist. Oi! Noia! Ets tu! No t'havia vist! Quant de temps! (i que trist tot) i de colegueo ens anem les dos passejant. 

I passejan, passejan arribem davan d'una tenda que tenia com un recibidor. Allà dins hi havien unes katanes i unes espases dins d'un botijo gran (nose com s'escriu en català U_U") i un crio jugan amb elles a pun de tallar-se. Torno a mirar i el crio no estava. Però es veia una porta oberta amb una cuna d'acer aixi antiga rollo els egipcis (vull dir d'escarabat d'akell de metall) i suposadament el nen dins.

Corrents entro a la tenda, amb "l'amiga" darrere i no hi havia ningú. Per dir que vigilin el nen que es podia fer mal.

La tenda feia molta molta por (era com la dels simpsons al capítuls del  ninot del krusty maldito i del yogulado también esta maldito. Si ho sé. Molt friki xD)
Doncs res, que la tenda aquesta tenia antiqualles de tota mena, potingues de bruixes, armadures de xinesos samurais d'abans, etc. El que més em va crida l'atenció i el que més por em va fer va ser que damun el taulell tenien un ull que devia fer un pam, de vidre i que es movia. Si tu hi miraves dins veies el teu futur i jo em vaig veure saltan i ballat i fent el boig com tots els dissabtes la nit. (Com va dir la meva Laureta, això és el meu passat, present i futur xDDD)

Seguim. Doncs que com no hi havia ningú ens vam esperar a que algú arribes per dir el del nen. Llavors entra una dona a la tenda. Em giro. Anava vestida d'època. Amb una pamela i el vestit apretat i la falda acampanada i llarga. Amb un bastó que era el cap i el coll d'un estrúç dissecat. Aquí ja em vaig cagar i al mirar la cara de la dona aquesta m'adono que era un gat! Una persona gat! I jo tota cagada de por!! I la tia que voleu? I jo sense mirar-li a la cara xk entre la tenda, l'ull, "l'amiga" i la gata m'estava acollonan. Total que em giro i a la rebotiga veig un home grassonet amb traje i també era un gat negre i gord. La gata era grisa i jo bua! tota cagada xD

Al final piro corrents de la tenda i dienli a "l'amiga" que estava cagada de por i que segurament aquells mutantes voldrien convertir al nen en gat també. I "l'amiga" OStiaa tiuuuu que forttt bla bla bla! i jo sudan d'ella i rallant-me pel nen.

I així s'acaba l somni. Caminant pel carrer i sudant de "l'amiga". Igual que al principi xDDD 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: Somni friki

 1. Blaucel diu:

  Estic d’acord amb l’adagio. Xo coneixen-te, més k un somni, es tot un malson! I no un kualsevol, sinó un recopil·latori de tot allò k no soportes. xD

  El k no sabia era la teva aversió a les katanes :S Potser sigui tan sols un afetgit, x a crear un ambient més tètric… De totes formes, kina currada de malson! ;P

  Una abraçada.

 2. Pd40 diu:

  Quin malson… per llegir-lo a aquestes hores. No sé si anar a dormir :S
  M’ha recordat una mica la peli ‘El viaje de Chihiro’. Per cert, ‘botiju’ és canti 😉

 3. Marina diu:

  no prenguis drogues abans d’anar a dormir!

 4. gemminola diu:

  Estàs molt para alla amiwita xD

 5. Alepsi diu:

  T’han dit mai que les amfetamines no són un bon somnifer?????? jajajajajajajajajaja! Que bo, mare meva! Ja m’agradaria a mi tenir somnis així!!!!!! xDDDDDDDD

 6. CHI 1″ Ceramic Hair Styling Iron Straightener FAROUK Model:10300
  $71.00 $50.00
  Save: 30% off
  • CHI Hair Straighteners limited edition pink camo collection ceramic flat iron will give you silky smooth hair

  • Versatile all-in-one ergonomic design is featured in this professional salon model hair care beauty product

  • Create silky, shiny hair instantly with this versatile flat iron

  • Flash quick heating, swivel cord

  • Straighten, flip, bend or curl

  • Free pink camouflage storage bag included
  http://www.ghdprincess.com/

Els comentaris estan tancats.