El meu blocaire invisible m’estima molt! I a tu no!

Fa un parell de dies que el meu amic invisible m'envia correus i em fa molta gràcia que ho fagi, havia pensat d'agregar-lo al msn i tot per veure si es conecta… Si ho llegeixes, disme si val la pena fer-ho o no!  xD

Doncs això que m'ha regalat dues fotografies, una de l'Amelie de petiteta  i una del Kinkanpoish, jo tampoc sé com s'escriu blocaire invisible estimat. I que a mi m'agrada molt l'Amelie pequè li agraden els petits detalls de la vida com trencar la capa de la crema catalana amb una cullereta petita o posar la mà dins d'un sac de llegums. I que jo també ho feia sempre de petita. I a part de la peli el que també m'agrada molt d'Amelie és la seva banda sonora. M'enamora… m'enamora mil cops sempre que la sento. És del Yann Tiersen. Que comença amb Y de Yrun.

També t'he de dir que m'agrada molt la Mandarina (és obligatori clicar sobre l'enllaç de la foto). Que a part de ser el color taronja doncs és la protagonista de la peli de Olvidate de mi. Que el director és el Michel Gondry i que si cliqueu damunt del títul de la peli us sortirà l'argument i tot. A mi em va colpir molt. No us la puc explicar pq l'heu de veure. Només us dic que el protagonista vol borrar de la memòria a la mandarina que li diu aixis pq es diu Clementine que es mandarina en anglès i que s'asembla a mi que es tenyeix el cap de molts colors (de ruina azul i de agente naranja i de més colors però que ara no recordo els noms) i es espontànea com jo i que molts m'ho han dit que m'assemblo i per això en Davidet de quan en quan em diu Mandarina. Però jo no el borraria de la memòria a ell. Pobret. I el que Davidet ni el meu estimat amic invisible no saben es que ara sóc una mica més mandarina pq tb m'he tenyit de agente naranja. I que quan em fagi una foto doncs que ja la penjare i em posare com la portada de la peli, així la coneixeu una miqueta més xD

——————————————————————————————

Sobre la pista d'ahir que va quedat molt al aire, als comentaris la vaig "ampliar". Que si que tothom teniu mòbils però que havies de pensar una miqueta més. L'ampliacio de la pista a "Sr Movistar avui li deu pitar l'orella esquerra i no precisament de parla pel mòbil xD"

 

I aixó és tot per avui, un altre dia parlaré dels dibuixos que m'agraden. Un petonet per al meu amic invisible. Que m'alegra el dia cada dia des de fa un parell de dies xD

I un altre petonet per qui vulgui! ;P 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: El meu blocaire invisible m’estima molt! I a tu no!

 1. Azriel diu:

  Ui!! t’has tenyit de taronja?? jo ho vull veure!!

  Per la próxima vegada t’has de tenyir de vermell, rollo Alias! 😛

  Fa molt de temps que vull veure olvidate de mi i mai trobo el moment… quina rabia!

 2. adagio diu:

  jo vull el petonet!!!

 3. Pd40 diu:

  Apaaa, com et cuiden… molt bé, no? Gràcies pel petó!!

 4. Garf4 diu:

  Avui li faig pitar jo la orella per trucarme el CRC Movistar durant una reunió amb la gerent d’on treballo xD

  Si que et cuiden si ^^

 5. Nice post about “El meu blocaire invisible m’estima molt! I a tu no!”.Custom Dissertation

Els comentaris estan tancats.