Convivència

No ho sé, però jo m’identifico amb una persona pacífica, sense entrometre’s en res, deixant la llibertat que m’agrada que em donin a mi, sense donar problemes, sense ser una molèstia…

És per aixo que se’m fa tan díficil de creure que no pugui tenir una bona convivència amb certa gent que tinc al voltant… No la tinc per gust, ni molt menys, però tampoc els puc ignorar, perquè estan allí i, a més, es fan notar…

El problema potser és meu, que no mostro el meu fort caràcter per evitar molèsties innecesàries o no haver de tenir més mala convivència de la que tinc… Potser el problema és dels altres que no saben ignorar-me, o els molesta que ho fagi jo… O potser és de tots, que ens hem creuat persones que no tenim res a veure unes amb les altres i ens hem de soportar tot un any per arribar a la conclusió que el millor és que passi aquest any per no tornar-nos a veure mai més.

La qüestió és, com pot ser tan difícil viure un grup de persones a la mateixa casa? El més correcte no seria "fes la teva que jo ja faré la meva"? Per què no és pot arribar a un acord? Per què no es poden para d’incordiar tots d’una vegada?

Comença el compte enrera per una despedida tan desitjada, somiada i anhelada…

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Convivència

 1. CHI 1″ Ceramic Hair Styling Iron Straightener FAROUK Model:10300
  $71.00 $50.00
  Save: 30% off
  • CHI Hair Straighteners limited edition pink camo collection ceramic flat iron will give you silky smooth hair

  • Versatile all-in-one ergonomic design is featured in this professional salon model hair care beauty product

  • Create silky, shiny hair instantly with this versatile flat iron

  • Flash quick heating, swivel cord

  • Straighten, flip, bend or curl

  • Free pink camouflage storage bag included
  http://www.ghdprincess.com/

Els comentaris estan tancats.