Aquell sentiment: l’alliberes o te’l guardes?

Aquest és un d’aquells moments en que penses en tot el que has deixat enrera… Aquells pensaments que no vas arribar a dir mai, aquelles emocions disfressades d’indiferència i sobretot aquell sentiment callat que ens tortura i el vivim i revivim fins que mort… i tot i aixi torna a nèixer, i renèixer de les seves pròpies cendres, i el tornes a recordar i descobrir… És la nostra roda, és la nostra vida, són els nostres fantasmes.

I et tortures i et menges el cap i no pots viure sense aquestes sensacions… I te les calles, i te les menges i no pots en elles… I al final sembla que et guanyen… Però te les segueixes callant, l’orgull et guanya i els sentiments es revelen… No saps quina sensació adoptar, no saps quina postura escollir… No saps el que pensar i sense adonarten et trobes en el teu caos de sentiments que has d’ordena i triar: l’alliberes o te’l guardes al calaix? l’alliberes o te’l guardes al calaix? L’alliberes o te’l guardes al calaix? … La pregunta es repeteix i ressona al teu cap… Intentes escollir el millor per tu però, què és?

El calaix és ple de records esmicolats… Per què no triar la primera opció…?

(continuarà?)

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Aquell sentiment: l’alliberes o te’l guardes?

 1. CHI 1″ Ceramic Hair Styling Iron Straightener FAROUK Model:10300
  $71.00 $50.00
  Save: 30% off
  • CHI Hair Straighteners limited edition pink camo collection ceramic flat iron will give you silky smooth hair

  • Versatile all-in-one ergonomic design is featured in this professional salon model hair care beauty product

  • Create silky, shiny hair instantly with this versatile flat iron

  • Flash quick heating, swivel cord

  • Straighten, flip, bend or curl

  • Free pink camouflage storage bag included
  http://www.ghdprincess.com/

Els comentaris estan tancats.